Basecamp

boulder Brno

Banner image

Boulder

Nápad postavit bouldrovku v expediční klubovně se zrodil někdy v březnu 2020. Chtěli jsme mít místo, kam budeme chodit trénovat v centru Brna bez nutnosti jezdit někam na kole, nebo autem. Chtěli jsme aby se kolem ní vytvořila komunita lidí, kteří ji mají rádi a pravidelně se na ní potkávají. I proto je bouldrovka otevřená všem samoobslužně a spoléháme na vzájemnou důvěru lezců.

Po registraci získáš možnost samostatného vstupu a můžeš přijít kterýkoliv den v týdnu, v jakoukoliv denní dobu.

Expediční klubovna

Basecamp se nachází v prostorách Expediční klubovny , schovaném místě, které musíš poznat. Vždy od 17:00 už není nutné využívat samoobslužný vstup, ale najdeš dveře otevřené a obsluhu za barem.

Registrace a vstup

Pro samoobslužný vstup na stěnu je nutná registrace . Po vyplnění registračního formuláře a ověření emailu ti přijdou instrukce k přihlášení do aplikace, kterou si můžeš samostatně otevřít.

Ceník

Po vstupu na stěnu je nutné zapsat se do deníku a zaplatit vstupné. Stejně jako otevření dveří i toto probíhá samoobslužně. Platit je možné v hotovosti (na místě je kasička), nebo pomocí QR kódu. Díky, že Vám můžeme důvěřovat!

  • Jednorázový vstup: 100,-
  • Měsíční permanentka: 500,-
  • Roční permanentka: 5000,-

V případě zájmu o permanentku nám napiš na email basecampbrno@gmail.com . Platnost permanentky je 1, nebo 12 měsíců od data jejího zaplacení a je nepřenosná.

QR platba

QR platba